Waar ga jij aan de slag 

Vervelen is niet nodig. Bij Dahlia’s kun je lekker actief bezig zijn. We zijn gevestigd in Sportpark Galecop in Nieuwegein. Dat betekent dat er heel veel verschillende soorten werkzaamheden en activiteiten zijn. Er is geen ervaring nodig, want je krijgt alle ruimte om te leren. Ook zorgen we ervoor dat er voor elk niveau iets tussen zit zodat iedereen mee kan doen.

 

Dahlia´s wilt de dagbesteding wereld groter maken voor mensen met een beperking. Dahlia´s creëert verschillende werkplekken door samen te werken met kleine bedrijven/verenigingen of met kleine ondernemingen. Door de wereld groter te maken, en samen te werken met andere krijgen de deelnemers ook echt het gevoel dat ze mee draaien in de maatschappij doordat ze bij echte bedrijven werken. Om er voor te zorgen dat iedereen genoeg ondersteuning en begeleiding krijgt, is op elke werkplek een begeleider van Dahlia´s aanwezig.

Wat voor werk hebben we voor jou?

Dahlia´s keuken (Galecop)

Heb je onze verse granola, onze handgemaakte chocolade truffels en onze heerlijke taartjes in de webshop al gezien? Lijkt het jou leuk om dit te leren maken? Dat kan ! Elke vrijdag werken wij in de keuken en maken wij alle bestellingen die via de webshop binnen komen. Als de bestellingen klaar zijn, zorgen we er voor dat alles netjes ingepakt is en kunnen we het mee geven aan de klanten die het komen ophalen.

Naast bakken, vinden wij koken ook heel erg leuk. Elke week verzorgen wij de lunch voor de vrijwilligers, koken wij maaltijden voor gezinnen en verzorgen wij de catering voor sport kantines of evenementen.

Binnenkort staan er weer leuke uitjes op de planning. 

 

Klik op Dahlia´s keuken in het menu om te zien wat je bij ons kan bestellen!

 

Groenwerk, onderhoud en reparatieklusjes (Galecop)

Onze locatie is omringd met grote sport velden. Deze sport velden moeten ook onderhouden worden. Ook gaat er soms wat kapot en dan moet het gerepareerd worden. Elke vrijdag komen 3 mannen van de sport vereniging, die ervoor zorgen dat alles goed onderhouden wordt en dat alles er goed uit ziet. Je helpt mee bij het onderhoud en je voert diverse klusjes uit zoals onkruid weghalen, hekken repareren, reclame borden ophangen en nog veel meer ! Ook hier is geen ervaring voor nodig, alles is te leren.

Je werkt in een hele mooie omgeving, de lunch wordt door ons verzorgd en je werkt met een hele gezellige groep!

Werken op een boederij (culemborg)

Door de samenwerking met dagbesteding bijchantie in Culemborg, bieden we ook een onwijs leuke plek waar je in een prachtige omgeving kan werken tussen de dieren en de natuur. We starten de dag bij Dahlia´s met koffie/thee en wat lekkers, daarna rijden we met ze alle met de auto naar boerderij. Rond 14:15 word iedereen weer terug gebracht naar Dahlia´s in Nieuwegein en daar sluiten we de dag met ze alle af.

Wat is er allemaal te doen?

  • Hooi voeren aan de pony´s
  • Mest opruimen
  • Wandelen met de pony´s,
  • Paddock harken, paden schoon harken
  • Water geven varken en pony's
  • Stal verschonen varken (optioneel)
  • Voeren kippen
  • Wandelen met de pony's
  • Binnenactiviteiten naar wens

Werken en ontspannen

Een goede balans tussen inspanning en ontspanning, zodat jij je goed en fijn voelt. Een gezonde leefstijl vinden we bij Dahlia’s namelijk erg belangrijk. Met elkaar zorgen we voor een gezellige sfeer en organiseren we leuke uitstapjes. 

Ontdekken en leren

Tijdens de verschillende kook-en bakworkshops kun jij ontdekken dat je veel meer talenten hebt dan je altijd hebt gedacht. Je leert bij Dahlia's tijdens de activiteiten en workshops steeds weer nieuwe dingen.  Denk aan uitjes naar de moestuin, ontdekken wat voor kruiden er allemaal zijn, en welke soorten tomaten het lekkerst zijn voor een pasta saus. Meerdere keren per maand geven wij zelf ook een korte kook of bak workshop.  Zo ontdek je misschien dat er stiekem wel een echte kok in jou zit!

Samenwerking

Wij zijn gevestigd in Sportpark Galecop in Nieuwegein. Het sportpark bestaat uit verschillende verenigingen, wij werken samen met de honkbal vereniging en zijn daar ook gevestigd. 

Aanmelden kennismaking

Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken? En wil je graag op gesprek komen om kennis te maken?  Stuur dan een mail naar: info@dahlias.eu