Veelgestelde vragen

Kan ik de truffels ook los bestellen?

Nee. De minimale bestelhoeveelheid voor de truffels is 9 stuks. De grootste doos bestaat uit 16 truffels. Neem bij een bestelling van meer dan 32 stuks contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Zijn de truffels vegan?

nee

Zijn de truffels lactose / glutenvrij te bestellen?

Helaas is dit niet mogelijk. 

Hoe lang kunnen de chocolade truffels worden bewaard?
De chocolade truffels moeten gekoeld bewaard worden. De houdbaarheid staat vermeld op de verpakking (max 5 dagen)

Wat is de levertijd?
Jouw bestelling wordt altijd vers gemaakt. Over het algemeen wordt jouw bestelling binnen 2 werkdagen verzonden of bezorgd. Houd er rekening mee dat dahlia's keuken op de dinsdag en vrijdag geopend is.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Ja dit is mogelijk. Kies tijdens het bestellen bij verzendmethode voor 'Gratis ophalen in Nieuwegein'.
Het is ook mogelijk om je bestelling in Vianen op te halen. Kies ook in dat geval voor 'Gratis ophalen in Nieuwegein'. Maar aan het einde van de bestelling geef je in het opmerkingen veld aan dat je je bestelling in Vianen wilt ophalen. Je ontvangt van ons een bericht wanneer je je bestelling kunt ophalen.

 

Waar kan ik mijn bestelling afhalen?

Ons adres is Galecop 2, Nieuwegein. Je ontvangt van ons een berichtje zodra je bestelling klaar staat.

Is het mogelijk om mijn bestelling te personaliseren?

Jazeker. Dit is mogelijk voor de truffels. We kunnen eetbare prints maken met bijvoorbeeld een foto, logo of cijfer. Stuur ons even een mail met je wensen, dan nemen we contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. 

Kan ik mijn bestelling nog aanpassen?

Wanneer je je bestelling wilt wijzigen of annuleren, neem dan zsm  telefonisch contact met ons op. Omdat elke bestelling bij ons direct in behandeling genomen wordt is het helaas niet altijd meer mogelijk om nog te wijzigen of annuleren. 

Kan ik ook een grote bestelling plaatsen?

Dit kan zeker. Voor grote bestellingen of speciale verzoeken kun je ons per email je wensen sturen. Wij nemen dan zsm contact op.