Oprichter Dahlia´s

Mijn naam is Raani Shewdat en ik ben de oprichter van Dahlia´s. In het verleden heb ik veel in de horeca en zorg gewerkt. Ik heb altijd al een groot hart voor de zorg gehad, maar mijn interesses lagen ook in de horeca. In 2022 besloot ik om deze 2 passies en ambities te combineren en ben ik met veel enthousiasme met Dahlia´s gestart.

 

Met Dahlia´s bied ik persoonlijke begeleiding en dagbesteding. 

 

Persoonlijke begeleiding

Met persoonlijke begeleiding help ik mensen met verschillende hulpvragen. Mensen die vanwege hun gezondheid of vervelende situatie bepaalde dingen niet meer zelfstandig kunnen en daardoor extra hulp, zorg of begeleiding nodig hebben, wil ik graag helpen waar nodig is.

Dit loopt via PGB (persoonsgebonden budget).

Dagbesteding

Op de vrijdag & woensdag bied ik dagbesteding aan mensen die vanwege hun beperking een afstand tot de arbeidsmarkt hebben en eenzaam thuis op de bank zitten. Voor deze doelgroep bied ik werk met begeleiding en verschillende activiteiten zodat zij een zinvolle daginvulling hebben. Samen kijken we  naar welke activiteiten of werkplekken geschikt zijn. Voor elk niveau probeer ik iets passends te vinden. 

 

Door de samenwerking met Sportpark Galecop en Diamonds (honk & softbal vereniging) kan ik een ruimte gebruiken wat overdag leeg staat, en bied ik hier activiteiten en werk klusjes.

 

Kortom: door de samenwerking kan ik dagbesteding bieden op een mooie locatie waardoor de mensen echt het gevoel krijgen dat zij hun steentje bijdragen aan de maatschappij.

 

Voor de dagbesteding  sluit ik met verschillende organisaties een contract maar werk ik ook via PGB