Oprichter Dahlia´s

Mijn naam is Raani Shewdat en ik ben de oprichter van Dahlia´s. In het verleden heb ik veel in de horeca en zorg gewerkt. Ik heb altijd al een groot hart voor de zorg gehad, maar mijn interesses lagen ook in de horeca. Voor mensen zorgen is mijn kracht. Ik help mensen graag waar zij vast lopen, en met mijn zorg kwaliteiten wil ik hun het leven makkelijker en mooier maken. 

 

Doordat mijn horeca en zorg ervaring mij veel moois hebben gebracht, besloot ik de horeca en zorg te combineren in een dagbesteding.

In 2022 besloot ik om deze 2 passies en ambities te combineren en ben ik met veel enthousiasme met Dahlia´s gestart.

 

Met Dahlia´s bied ik persoonlijke begeleiding en dagbesteding.

 

Persoonlijke begeleiding

Met mijn persoonlijke begeleiding help ik mensen met verschillende hulpvragen. Mensen die vanwege hun beperking of vervelende situatie bepaalde dingen niet meer zelfstandig kunnen en daardoor extra hulp, zorg of begeleiding nodig hebben. Met mijn hulp wil ik er voor zorgen dat zij ondanks hun beperking alsnog alles uit het leven kunnen halen en hulp krijgen bij hun dagelijkse activiteiten.

Door 1 op 1 te werken ligt je focus echt op 1 persoon en creëer je veel leuke momenten samen wat voor de ander heel waardevol kan zijn.

Dit loopt via PGB (persoonsgebonden budget).

Dagbesteding

Op de vrijdag & woensdag bied ik dagbesteding aan mensen die vanwege hun beperking een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Voor deze doelgroep bied ik werk met begeleiding en verschillende activiteiten zodat zij een zinvolle daginvulling hebben. Samen kijken we  naar welke activiteiten of werkplekken geschikt zijn. Voor elk niveau probeer ik iets passends te vinden. Met de dagbesteding wil ik voor een kleine groep mensen een fijne, warme en veilige werkplek creëren, waar zij zich gehoord en begrepen voelen en waar zij zich kunnen ontwikkelen.

 

Door de samenwerking met Sportpark Galecop en Diamonds (honk & softbal vereniging) kunnen wij gebruik maken van hun keuken en wordt er elke vrijdag heerlijk gekookt en gebakken. Het terrein is groot dus er is genoeg te doen voor de mensen, zowel binnen als buiten. Op de woensdag werk ik samen met de buurtplein in Hoogzandveld. Door deze samenwerking kunnen de mensen daar ook in de keuken kokkerellen en verzorgen zij hier de buurtlunch.

 

Kortom: door deze samenwerkingen kan ik dagbesteding bieden op een mooie locatie waardoor de mensen echt het gevoel krijgen dat zij meedraaien in de maatschappij.

 

Voor de dagbesteding  sluit ik met verschillende organisaties een contract maar werk ik ook via PGB