Dahlia's Keuken

Dahlia's staat achter een gezonde leefstijl. Gezond en lekker eten is daar een onderdeel van. Variëren en jezelf iets gunnen: geen schuldgevoelens maar genieten. Dat voelt goed! 

 

In de keuken zijn pakjes en zakjes verboden, wij maken alles zelf ! De deelnemers leren hoe ze zelf pasta saus kunnen maken of hoe je een gerecht gezonder kan maken. Voor de catering leren ze hoe ze de lekkerste belegde broodjes maken, of hoe je simpel maar ook lekkere kleine hapjes kan maken.

 

Voor de webshop bedenken we samen met de deelnemers nieuwe gezonde tussendoortjes, of nieuwe smaken chocolade truffels. Wij vinden het leuk en ook belangrijk om de deelnemers de ruimte te geven voor hun eigen creatieve inbreng. 

 

verwenmomentje gegarandeerd

Met Dahlia’s granola over je kwark of yoghurt heb jij elke ochtend een feestje als ontbijt. Of stiekem een handje uit de zak pakken is ook best wel heel erg lekker als tussendoortje. 

Na je ontbijt kijk je alvast uit naar onze chocolade truffels voor vanmiddag. Lekker bij koffie of thee. Soms mag je jezelf best verwennen toch? 

Met onze handgemaakte chocolade truffels of een plakje bananenbrood heb je gegarandeerd een welverdiend verwenmomentje. Kijk snel in de shop voor ons hele assortiment aan lekkers!

 

 

Bestellingen geplaatst tot maandag 17.00 uur, worden dinsdag bereid en bezorgd. De bestellingen geplaatst tot donderdag 17.00 uur worden vrijdag bereid en bezorgd. Voor afhalen nemen we altijd contact met je op.