Waar ga jij aan de slag 

Vervelen is niet nodig. Bij Dahlia’s kun je de hele week lekker actief bezig zijn. We zijn gevestigd in Sportpark Galecop in Nieuwegein. Dat betekent dat er heel veel verschillende soorten werkzaamheden en activiteiten zijn. Er is geen ervaring nodig, want je krijgt alle ruimte om te leren. Ook zorgen we ervoor dat er voor elk niveau iets tussen zit zodat iedereen mee kan doen.

 

Dahlia´s wilt de dagbesteding wereld groter maken voor mensen met een beperking. Dahlia´s creëert verschillende werkplekken door samen te werken met kleine bedrijven/verenigingen of met kleine ondernemingen. Door de wereld groter te maken, en samen te werken met andere krijgen de deelnemers ook echt het gevoel dat ze mee draaien in de maatschappij doordat ze bij echte bedrijven werken. Om er voor te zorgen dat iedereen genoeg ondersteuning en begeleiding krijgt, is op elke werkplek een begeleider van Dahlia´s aanwezig.

Wat voor werk hebben we voor jou?

 

Kantine Waterlelie

In een kleine, rustige maar gezellige kantine verzorg je de lunch voor de bewoners uit Nieuwegein en voor de tafeltennis leden van de oldstars. Samen met de vrijwilliger of begeleider maken jullie iets lekkers klaar. We proberen je hierbij ook te laten zien hoe je elke keer weer kunt variëren en daarbij een verantwoorde en lekkere lunch kunt klaarmaken.  

 

In de middag verzorg je de koffie/thee en hapjes voor de tafeltennis leden. Je ontvangt de mensen, je maakt een praatje en je zorgt er voor dat de kantine er altijd schoon en netjes uit ziet. In de middag maak je een simpele maaltijd zodat de tafel tennis leden na hun training lekker kunnen eten.

Dahlia´s keuken

Heb je onze verse granola, onze handgemaakte chocolade truffels en onze heerlijke taartjes in de webshop al gezien? Lijkt het jou leuk om dit te leren maken? Dat kan ! 2 keer per week werken wij in de keuken en maken wij alle bestellingen die via de webshop binnen komen. Als de bestellingen klaar zijn, zorgen we er voor dat alles netjes ingepakt is en kunnen we het mee geven aan de klanten die het komen ophalen.

Naast bakken, vinden wij koken ook heel erg leuk. Elke week verzorgen wij de lunch voor de vrijwilligers, koken wij maaltijden voor gezinnen en verzorgen wij de catering voor sport kantines of evenementen.

 

Voor de keuken heb je geen ervaring nodig, bij ons kan je alles leren !

 

Groenwerk, onderhoud en reparatieklusjes

Onze locatie is omringd met grote sport velden. Deze sport velden moeten ook onderhouden worden. Ook gaat er soms wat kapot en dan moet het gerepareerd worden. Elke vrijdag komen 3 mannen van de sport vereniging, die ervoor zorgen dat alles goed onderhouden wordt en dat alles er goed uit ziet. Je helpt mee bij het onderhoud en je voert diverse klusjes uit. Ook hier is geen ervaring voor nodig, alles is te leren !

 

(moes)tuin & dieren

Werken in een prachtige tuin in IJsselstein, een plek waar jij helemaal tot rust komt. Wie wilt dat nou niet? Met de appels en peren die wij uit de bomen plukken, maken wij hier weer lekkere dingen van. Fruit wat niet meer door ons gegeten kan worden, geven wij weer aan een dierenopvang. Binnenkort komt er ook een moestuin, en gaan we onze eigen groente kweken. Ook zijn er verschillende klusjes te doen, dus er is genoeg te doen!

Zorg jij ervoor dat de kippen en konijnen hokken er weer schoon uit zien en dat zij weer schoon water en vers voer hebben? En kan jij met jouw groene vingers ervoor zorgen dat de tuin er mooi uit ziet? Dan is dit de juiste plek voor jou!

 

 

Werken en ontspannen

Een goede balans tussen inspanning en ontspanning, zodat jij je goed en fijn voelt. We zorgen ervoor dat je ook dagelijks voldoende buiten kunt zijn. Een gezonde leefstijl vinden we bij Dahlia’s namelijk erg belangrijk. 
Met elkaar zorgen we voor een gezellige sfeer en maken we elke dag weer leuk. Met het geven van duidelijke taken en regelmaat weet je altijd waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten. 

Ontdekken en leren

Tijdens de verschillende kook-en bakworkshops kun jij ontdekken dat je veel meer talenten hebt dan je altijd hebt gedacht. Je leert bij Dahlia's tijdens de activiteiten en workshops steeds weer nieuwe dingen.  Denk aan uitjes naar de moestuin, ontdekken wat voor kruiden er allemaal zijn, en welke soorten tomaten het lekkerst zijn voor een pasta saus. Of we volgen een workshop bij een kok die ons alle keuken tips kan geven, en kan vertellen hoe je het beste en de lekkerste curry gerecht kan maken. Zo ontdek je misschien dat er stiekem wel een echte kok in jou zit.

Samenwerking Sportpark Galecop

Wij zijn gevestigd in Sportpark Galecop in Nieuwegein. Het sportpark bestaat uit verschillende verenigingen, wij werken samen met de honkbal vereniging en zijn daar ook gevestigd. Werken bij dagbesteding Dahlia's betekent dat je je nooit hoeft te vervelen.

Aanmelden kennismaking

Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken? En wil je graag op gesprek komen om kennis te maken?  Stuur dan een mail naar: info@dahlias.eu